• Tarne pole võimalik

AIA TÄISVÄETIS BALTIC AGRO 2KG

Tootekood: 468914
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Sobib tomatite, kurkide, kartulite, maasikate, püsi-ja suvelillede, aia- ja põlluviljade, viljapuude, muru, rooside, okaspuude ja kõikide teiste õue- ja kasvuhoonetaimede väetamiseks
• Sisaldab kõiki taimede kasvuks ja arenguks vajalikke toitaineid sobivas vahekorras
• Kasutada varakevadest hilissuveni (märtsist augustini) 2 kuni 3 korda kasvuperioodi jooksul
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Sobib tomatite, kurkide, kartulite, maasikate, püsi-ja suvelillede, aia- ja põlluviljade, viljapuude, muru, rooside, okaspuude ja kõikide teiste õue- ja kasvuhoonetaimede väetamiseks. Sisaldab kõiki taimede kasvuks ja arenguks vajalikke toitaineid sobivas vahekorras. Väetise kasutamine tagab taimede hea kasvu, rikkaliku õitsemise ning kvaliteetse saagi! Kasutada varakevadest hilissuveni (märtsist augustini) 2 kuni 3 korda kasvuperioodi jooksul. Väetis laotada ühtlaselt laiali ja segada mulda. Pärast väetamist on soovitav taimi kasta. Soovitus: kasutage koos orgaanilist ja mineraalväetist. Orgaaniline väetis, Kanakaka graanulid, parandab mullastruktuuri ja elavdab mulla mikroorganismide tööd. Väetamisel segage Aia täisväetis kanakaka graanulitega vastavalt soovitatud normile. Kasutusnorm NORM 2 kg = 60 m² Norm kasvuturbasse segamisel: 1,3-1,8 kg/m³. 20–25 g = umbes pool peotäit, 40 g = umbes peotäis.