• Tarne pole võimalik

KAEVAMISHARK FISKARS ERGONOMIC

Tootekood: 053799
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Fiskarsi Garden Light tööriistade perekonda kuuluvad tööriistad, mis vähendavad selja pingesolekut ning kergendavad aiatöid. Garden light tööriistad on kerged, plastikkattega alumiiniumvartega ning optimaalse haarde jaoks varustatud ergonoomiliste käepidemetega või tilgakujuliste käepidemetega. Terad, piid või rehapead on valmistatud vastupidavatest materjalidest: teras või spetsiaalne vastupidav plastik. Pöörates erilist tähelepanu detailidele, pakub Fiskars nüüd täiustatud Garden Light valikut, kus käepidemetele on riputamiseks lisatud polüestrist ripats. Uus silmus aitab hoida korda aiamajas või riputada tööriistu palju kergemalt kauplustes. _x000D_ Kerge hark pinnase kultiveerimiseks Karastatud alumiiniumist vars on kaetud plastikuga Karastatud boorterasest harud Ergonoomiline käepide on kaetud mugava pehme plastkattega