• Tarne pole võimalik

AIAKÄÄRID BP50 GARDENA

Tootekood: 069823
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!

• Kvaliteetsed oksakäärid lõikeläbimõõduga 22 mm.
• Ülemine roostevabast terasest lõiketera on peenlihvitud, alumine lõiketera sepistatud ning teritatav.
• Tänu profileeritud käepidemete kahele erinevale tööasendile on võimalik nii jõuga lõigata kui ka oksi kiiresti tükeldada.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Gardena BP 50 Premium on kvaliteetsed oksakäärid neile, kes armastavad tugevaid tööriistu. Ülitugevad alumiiniumist käepidemed istuvad mugavalt ning ergonoomiliselt pihku. Ülemine roostevabast terasest lõiketera on peenlihvitud, alumine lõiketera sepistatud ning teritatav. Tänu profileeritud käepidemete kahele erinevale tööasendile on võimalik nii jõuga lõigata kui ka oksi kiiresti tükeldada. Oksakääridel on mahlasoon ja traadilõikaja. Ühe käega kinnitatava turvaluku abil on kääre lihtne lukustada ning turvaline hoiustada. Ülitugevate professionaalsete oksakääride vahetatavad terad võimaldavad lõigata lilli, võrseid ja oksi eriti täpselt. Oksakääridel on seadistatav terapinge ning nurga alla kallutatud lõikepea. Maksimaalne lõikeläbimõõt on 22 mm. Aiakääridel on 25-aastane garantii.