• Tarne pole võimalik

AIASAAG 300PP GARDENA SIRGE TERA

Tootekood: 569653
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Aednikusaag terapikkusega 325 mm.
• Spetsiaalne kiht tagab kaitse rooste eest.
• Täppissaehambad koos impulsskarastatud hambatippude ja kahesuunalise teritusega hammastega tagavad ohutu lõikamise.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Gardena Combisystem aednikusaag terapikkusega 325 mm on kasutamisel paindlik sõltumata sellest, kus seda kasutatakse. Kui soovida lõigata hästi ligipääsetavaid oksi, võib kasutada tavalise käsisaena. Saag püsib hästi käes tänu ergonoomilisele, mugavate ja pehmete plastkomponentidega käepidemele. Kui soovite lõigata oksi kuni 5 meetri kõrguselt, pikendage aednikusae Combisystem teleskoopkäepidet. Praktiline: kinnitage Combisystem käepide saele. Turvalukk kindlustab ühenduse turvalisuse. Täppissaehambad koos impulsskarastatud hambatippude ja kahesuunalise teritusega hammastega tagavad ohutu lõikamise. Tänu spetsiaalsele kattekihile on CS-aednikusaag 300 PP ideaalselt rooste eest kaitstud. Pidemeotsas olev piiraja takistab libisemist ka tõmbeliigutuse ajal. Sae saab riputada integreeritud aasa abil ning saetera kaitsmiseks võib kasutada terakatet. See tagab CS-aednikusae pideva turvalise hoidmise. Tootel on 25-aastane garantii.