• Tarne pole võimalik

KÜLVIK GARDENA CLASSIC 300 10L

Tootekood: 143360
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!

• Puistamis laius 0,45m
• Paagi mahutavus 10L
• Maksimaalne niidetev ala 300 m² +/-20%
  • Tarne pole võimalik
Gardena külvik Classic 300 on valmistatud kvaliteetsest plastist. Selle laotuslaius on 45 cm ja mahutavus 10 l, mistõttu see aitab seemneid ja väetist täpselt doseerida. Külvikut võib täita erineva läbimõõduga materjaliga, nt väetis, seemned, lubi, liiv, killustik või sool. Seetõttu saab külvikut kasutada aastaringselt. Väetise sobivaimat kogust saab reguleerida vastava doseerimistabeli järgi. Nii kasutad alati õigeid koguseid. Seadme uudse ja elastse laotussilindri abil saab materjali ühtlaselt laiali laotada. Rataste vabakäigufunktsioonil on praktiline otstarve, mis tagab külvikui töö ainult seadme lükkamise ajal. Kui külvikut tõmmatakse tagasi või keeratakse, siis materjali laotamist ei toimu. Hõlpsalt kasutatav reguleerimishoob paikneb laotussilindril. Traktorikummi mustriga korrosioonikindlad plastrattad haarduvad hästi erinevatel pinnastel. T-kujuline käepide ühe või kahe käega juhtimiseks. Külvik on mõranemiskindel ja seda saab hõlpsalt puhastada veejoa abil. Praktiline: külvikut saab hoiustada püstises või rippasendis.