• Tarne pole võimalik

AKULEHEPUHUR POWERPLUS POWDPG7520 DUAL POWER 20V ILMA AKU JA LAADIJATA

Tootekood: 620528
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!


• Juhtmevaba - vabadus liikuda lehepuhuriga kuhu soovid.
• Kerge ja kompaktne, kõrge manööverdamisvõimekusega.
• Aku ja laadijata mudel.
  • Tarne pole võimalik
20 V akulehepuhur POWDPG7520 Powerplus sarjast Dual Power on kõige efektiivsem tööriist lehtede kokku kogumiseks murult. Lehepuhur on juhtmevaba ning seetõttu annab vabaduse liikuda kuhu soovid. Lisaks sellele on POWDPG7520 kerge ja kompaktne ning tagab kõrge manööverdamisvõimekuse. Lehepuhur on kasutatav ka vaid ühe käega. Täiendavaks mugavuseks on lehepuhur täiustatud lukustusnupuga, mis võimaldab järjepideva töö. Akulehepuhur toodab maksimaalse õhukiirusena 190 km/h ning puhub õhu läbi suure puhumistoru. Toru on kompaktseks hoiustamiseks võimalik ka lihtsasti lahti ühendada. Aku ja laadijata mudel. Ühildub Powerplus Dual Power sarja akude ja laadijatega.