• Tarne pole võimalik

DIIVAN JA TUMBA BUNDLED PUNUTUD

Tootekood: 591874
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tumba ja kaheosaline patjadega diivan
• mahutab 3-4 inimest
• Raam on allumiiniumist ja punutis on 5 mm helehall plastik
  • Tarne pole võimalik
Aiamööblikomplekt Bundled koosneb tumbast ja kaheosalisest patjadega diivanist, mida saab omavahel kokku nurgadiivaniks sättida. Nurgadiivani mõlemal osal on üks käetugi. Bundled diivan mahutab 3-4 inimest, tumbat saab lisaks kasutada nii istme kui lauana. Punutis on veekindel ja lihtsasti puhastatav. Võta oma aiast või terrassist maksimum – täienda seda mõnusa ja mugava mööbliga! Aiamööbli raam on allumiiniumist ja punutis on 5 mm helehall plastik. Kanga värvus on tumehall, mis on koostiselt 100% polüster. Tumehall diivan (2-osaline) on mõõtudega 168 x 87 x 68 cm + 160 x 87 x 68 cm. Tumba mõõtmed on: 77 x 77 x 32 cm.