• Tarne pole võimalik

GAASIGRILL FIREPLUS STYLE 3 8,4KW 3+1 PÕLETIGA

Tootekood: 618801
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kolme roostevabast terasest põleti ja külgpõletiga gaasigrill, võimsus 8,4kW
• Pilkupüüdev läikiv must ja roostevaba viimistlus
• Grillimisala suurus on 52,5 x 33 cm; Piezo süüde
  • Tarne pole võimalik
Fireplus Style 3 on kolme roostevabast terasest põleti ja külgpõletiga gaasigrill, millele annavad eriti atraktiivse ja pilkupüüdva välimuse läikiv must ja roostevaba viimistlus. Lisaks on roostevaba esipaneel ja termomeeter kaanel. Grillimisala suurus on 52,5 x 33 cm. Võimsus 8,4 kW. Style 3 grilli igal põletil on iseseisev Piezo süüde. Samuti on põletitel emaileeritud terasest põletikatted. Emaileeritud terasest grillrest on vastupidav ja kerge hooldada. Rasva kogumisvann on mõeldud grillrestilt kukkuvate tükkide ja rasva kogumiseks. Käib kergelt välja ja on lihtsalt puhastatav. Soovitav on puistata vanni põhja ühtlane liivakiht, mis aitab seda puhtana hoida. Grilli mõõtmed on (laius x sügavus x kõrgus) 117 x 52 x 103 cm.