• Tarne pole võimalik

GAASIGRILL MUSTANG HALIFAX 12,8KW 3+1 PÕLETIGA

Tootekood: 618830
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kolm põletit (3 x 3,2 kW) + külgpõleti (3,2 KW)
• Malmist grillrest ja -plaat, grillimisala suurus 54 x 39 cm.
• Stiilse välimuse annavad musta pulbervärviga kaetud pinnad.
  • Tarne pole võimalik
Mustang Halifax on kolme roostevabast terasest põleti (3x3,2 kW) ja külgpõletiga (3,2 kW) gaasigrill, mille koguvõimsus on 12,8 kW. Varustatud malmist grillresti ja -plaadiga, roostevabast terasest soojendusresti, alumiiniumterasest põletikatetega ning Piezo süütega. Grillimisala suurus on 54 x 39 cm. Halifax grillil on mustaks värvitud kaas, milles on integreeritud termomeeter ja roostevabast terasest käepide. Juhtpaneel ja alusraam on hõbedase pulbervärviga kaetud terasest, uksed ning külglauad musta pulbervärviga kaetud terasest. Grill on lihtsasti transporditav tänu neljale lukustatavale rattale. Grilli mõõtmed on (laius x sügavus x kõrgus) 117,6 x 48,4 x 108 cm, kaal 28kg. Gaasi rõhk 30 mbar, düüsi läbimõõt grillipõletil: 0,86mm ja külgpõletil 0,85 mm. Voolik ja rõhuregulaator ei kuulu komplekti. Kasutage ainult vedelgaasi kasutamiseks mõeldud voolikut ja rõhuregulaatorit, mis vastavad eelpool mainitud rõhuväärtusele. Rõhuregulaatori eeldatav tööiga on 10 aastat. Soovitatav on regulaator tootmise kuupäevast arvestades 10 aasta pärast vahetada. Voolik tohib olla pikkusega maksimaalselt 1,2 meetrit ja sisemine läbimõõt 10 mm. Kulunud või vigastatud voolik tuleb asendada. Hoiustamine: seadet tohib hoida ruumis vaid siis, kui gaasiballoon on lahti ühendatud ja seadmelt eemaldatud.