• Tarne pole võimalik

HÜBRIIDGRILL MUSTANG DUNDEE DOUBLE 8,4KW 2+1 PÕLETIT + SÖEGRILL

Tootekood: 621264
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Gaasi- ja söegrill kaks ühes
• 2 põletit (2 x 3kW) + 1 külgpõleti (2,4 kw)
• Malmist grillrestid ja grillplaat, emailitud soojendusrest
  • Tarne pole võimalik
Mustang Dundee on hübriidgrill, milles on võimalik toitu valmistada nii söegrillil kui ka gaasigrillil. Grill koosneb kahest osast - ühes gaasigrill kahe põletiga (2x3 kW), teises söegrill. Lisaks on vasakus abilauas integreeritud külgpõleti võimsusega 2,4 kW. Mõlemal grilliosal on grillimisala suurus 48 x 46 cm, sealjuures gaasigrillil on 50% grillrest ning 50% grillplaat. Rest ja plaat on valmistatud malmist, lisaks on mõlemal poolel ka emailitud soojendusrest. Grilli kaaned on kahekordsest roostevabast terasest, kaetud pulbervärviga. Kaantes on integreeritud termomeetrid. Söegrilli kaanel ka venilatsiooniventiilid. Juhtpaneel on roostevabast terasest, alusraam ja uksed on kaetud pulbervärviga. Kogu grilli mõõtmed on (laius x sügavus x kõrgus) 165 x 72 x 115 cm, kaal 70 kg.