• Tarne pole võimalik

HIIRE- JA ROTIMÜRK RATIMOR 1KG TERAD

Tootekood: 627866
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tõhus tõrjevahend rottide ja hiirte vastu.
• Sisaldab suurt kogust näriliste lemmiktoiduks olevaid teri ja peibutusainet.
• Koosties kõik innovatiivsed ja turvalisust tagavad komponendid.
  • Tarne pole võimalik
Ratimor bromadioloon terad on tõhus tõrjevahend rottide ja hiirte vastu. Mürk sisaldab suurt kogust teri, mis on näriliste lemmiktoit. Lisaks peibutusainet näriliste ligimeelitamiseks. Viivitatud toimeaja tõttu väga efektiivne. Kindel ja läbiproovitud formulatsioon. Sisaldab kõiki innovatiivseid ja turvalisust tagavaid komponente, sh lisaainet bitrex, mis takistab inimestel ja koduloomadel mürksööda allaneelamist. TOIME Bromadiolooni kujul on tegu antikoagulandiga, mis takistab vere hüübimisfaktorite sünteesi, mille tagajärjeks on verejooks ning närilise surm. Ratimor hakkab toimima varsti pärast selle allaneelamist. Ühest annustamisest piisab, ning juba paari päeva pärast võite leida surnud närilisi. Üksikute näriliste surm ei suurenda elusate näriliste resistentsust söödale. Mürk toimib tõhusalt näriliste vastu, kes on vastupanuvõimelised varfariinile ning teistele hüübimist takistavatele teise põlvkonna rotimürkidele. KASUTAMINE Viljateri kasutatakse rotimürgina kodumajapidamistes, põllumajandussaaduste ladudes, karjafarmides ning toiduaineladudes, hävitamaks: • koduhiiri (Mus musculus) – 30-grammised söödad paigutatakse iga 2-5 meetri tagant; • kodurotte (Rattus rattus), rändrotte (Rattus norvegicus) – 180-grammised söödad paigutatakse iga 5-10 meetri tagant, kusjuures suuremate populatsioonide korral võib vahemaa olla väiksem. Söödahunnikuid uuendatakse iga kahe nädala tagant, kuni need jäävad puutumatuteks. Piirkondades, kus liigub inimesi ning loomi, tuleb sööt peita paneelide või telliste alla/taha. Surnud loomad tuleb kokku korjata ja minema viia. Käesoleva toote kasutamisel tuleb paigutada söödahunnikud veereostuse vältimiseks vähemalt 10 meetri kaugusele veevõtukohast.