• Tarne pole võimalik

KÄIMLAKOMPOSTILISAND 3KG

Tootekood: 579701
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Käimlakompostilisand on käimlajäätmete kompostimist tõhustav mineraalainete ja mikroelementide preparaat. Seda jätkub kauaks ja on lihtne kasutada. Toote koostis põhineb professionaalses kompostimises kasutatavatel patenteeritud komponentidel. Käimlakompostilisand sobib kasutamiseks kõigis komposteerivates käimlates ja välikäimlates. Regulaarsel kasutamisel tõstab see käimla töötemperatuuri jäätmeid lagundavatele mikroorganismidele soodsale tasemele ning kiirendab komposti hügieenilisemaks muutumist ja laagerdumist. Käimlakompostilisand parandab ka komposti struktuuri ja vähendab halva lõhna teket. Tekkiv kompost saab järelkomposteerimiseks kiiremini valmis. Käimlakompostilisand sobib igasuguste välis-, kuiv- ja kompostkäimlate jäätmete komposteerimiseks. Raputage Käimlakompostilisandit käimlasse pärast iga kasutuskorda. Kasutage Käimlakompostilisandit koos turbaga, näiteks Kekkilä Käimlaturbaga. Annustamine: käimlajäätmetele u 0,5% jäätmete kogusest, nt üks mõõtelusikatäis pärast iga kasutuskorda. Vajaduse korral, näiteks väga sagedase kasutamise puhul, võib kasutatavat kogust suurendada kuni nelja mõõtelusikani.