• Tarne pole võimalik

KÄIMLATURVAS 25L

Tootekood: 579678
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä Käimlaturvas valmistatakse puhastest looduslikest materjalidest käimlajäätmete õigeks käitlemiseks ja komposteerimiseks. Tänu kvaliteetsetele toorainetele sobib Käimlaturvas ohutult allapanuks nii õue kui ka lemmikloomadele. Lõhnapüüdja tugevalt niiskust imav ja kohev sideaine, mis sobib vedelikke sisaldavate ainete komposteerimiseks. Käimlaturvas on valmistatud samblaturbast ja puitlaastust. Pärast käimla kasutamist viska potti kühvlitäis Käimlaturvast. Aurustamisnõuga kuivkäimlates pannakse kiht Käimlaturvas ka aurustamisnõusse. Käimlaturvas imab tõhusalt vedelikku ja lõhnu, tänu millele jäätmed püsivad hingavad. Aurustusnõusse pannakse uus kiht paar korda aastas. Kasutatud Käimlaturvas ja käimlajäätmed komposteeritakse hoolikalt.