• Tarne pole võimalik

KANASÕNNIK KEKKILÄ 6L LOODUSLIK

Tootekood: 526755
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä Kanasõnnik on ehtne looduslik väetis koduaednikule, kes tahab nautida koduaia saaki ja õieilu loodust säästes ja keskkonnatingimusi parandades. Kanasõnnik on hoolikalt kompostitud, kuivatatud ja granuleeritud. Kanasõnnik sobib kogu aia suviseks väetamiseks ning annab iseäranis hästi jõudu suurekasvulistele suvelilledele. Meie valikus on kolm erineva suurusega pakendit erineva suurusega aedade tarbeks. Kekkilä Kanasõnnikut võib kasutada nii kuivalt kui vette segatult. Üheliitrisest Kanasõnniku pakendist piisab suvelillede ja toataimede hooldusväetamiseks. Suurematest pakenditest piisab kogu aia looduslikuks kevad- ja suveväetamiseks. Pakendis on väetamisjuhised vastavalt taimede tüübile.