• Tarne pole võimalik

RINGVIHMUTI LAMEJALAL GARDENA 75-490M2

Tootekood: 438591
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Pulseeriva täisring- või sektorvihmutiga saab vaevata suuri pindu kasta.
• Selle valmistamisel on ühendatud tugev metall ja plastik.
• Reguleerimisrõngastel saab hõlpsalt ja täpselt määrata kastetava sektori vahemikus 25°‒360°.
• Vihmuti abil saab kasta 75 m² kuni maksimaalselt 490 m² suurusega pindu.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Gardena pulseeriva täisring- või sektorvihmutiga Premium saab vaevata suuri pindu kasta. Selle valmistamisel on ühendatud tugev metall ja plastik. Kõik see muudab vihmutipea väga stabiilseks. Reguleerimisrõngastel saab hõlpsalt ja täpselt määrata kastetava sektori vahemikus 25°‒360°. Reguleerimisrõngastelt saab määratud kastmissektorit igal ajal hõlpsalt vaadelda. Ülitäpse vaskotsiku abil saab vett ühtlaselt jaotada. Suure hõlpsalt kasutatava pöördnupu abil on kerge kastmisulatust määrata. Kastmisulatuseks saab määrata 5 m kuni maksimaalselt 12,5 m. Vihmuti abil saab kasta 75 m² kuni maksimaalselt 490 m² suurusega pindu. Vihmutipea saab keerata 21 mm (G 1/2) läbimõõduga väliskeermele. Plastalus tagab hea stabiilsuse. Vihmuti on varustatud Gardena Systemi liitmiku ja otsakorgiga. Seda saad kasutada otsekohe. Gardena kraaniliitmiku (toode nr 901) abil saab omavahel ühendada mitu vihmutit. Suurte pindade kastmine ei ole enam probleem.