• Tarne pole võimalik

KÖÖGIVILJADE VÄETIS SUBSTRAL OSMOCOTE 750G

Tootekood: 536832
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Substral® Osmocote® Tomati, paprika, kurgi jt köögiviljade ning maitsetaimede pikatoimeline väetis. Köögivilja ja maitsetaimede külvamiseks, pikeerimiseks ning kasvatamiseks avamaal, kasvuhoones ja pottides. Usaldusväärne ja turvaline väetamine vastavalt taime vajadustele, soojuse ja niiskuse koosmõjul järk-järgult 6 kuu vältel. Puudub oht nitraatidega üleväetamiseks. Täisväetis sisaldab rikkalikult kaaliumi, mis soodustab õitsemist viljade küpsemist ja kasvamist, muudab nende maitse ja aroomi intensiivsemaks. Tasakaalustatult väetatud taim on vastupidavam haiguste ja kahjurite suhtes. Kasutamine: 1 x aastas aprillist augustini. Külvamisel, pikeerimisel ja istutamisel segda väetis külvi- või istutusmulllaga. Pealt väetamisel laotada väetis ühtlaselt taime juurte piirkonda ja sega mulda. Kastmine kiirendab väetise toime algust. Taimeõli sisaldav vaiguümbris hakkab lagunema bioloogiliselt kui toitained on eraldunud u. aasta jooksul. Doseerimine: 1tl = 5g; 1spl = 20g. Tomat, kurk, suvikõrvits: 25-30 g/taim. Paprika, tšillipipar ja maitsetaimed: 20-25 g/taim. Kõrvits: 30-35 g/taim. Potitaimed: potid Ø 9-13cm 5g; Ø 13-20cm 10-15g; Ø >20cm 25g või 40-50g 10 liitri mulla kohta. Koostis: 16% üldlämmastik N sh 7,5% nitraatlämmastik, 8,5% amooniumlämmastik. 5% tsitraadis ja vees lahustuv fosforpentaoksiid P2O5 sh 3,9% veeslahustuv P2O5. 17% vees lahustuv kaaliumoksiid K2O. EÜ-väetis. NPK väetis. N:P2O5:K2O 16:5:17 Hoidmine ja säilitamine: Hoida lastele ja koduloomadele kättesaamatus kohas tihedalt suletuna, kuivas, otsese päikese eest kaitstud kohas, temp. 0-40°C. Allaneelamise korral pöörduda arsti poole. Säilimisaeg mitte vähem kui 60 kuud. Taassuletav pakend. Neto: 750g