• Tarne pole võimalik

MARJAVÄETIS 6KG

Tootekood: 554067
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä Marjaväetis on marjapõõsaste ja viljapuude väetamiseks mõeldud, ohtralt kaaliumi ja fosforit sisaldav kompaktne eriväetis. Sobib ka enamiku püsikute ehk mitmeaastaste lillede väetamiseks. Marjaväetise toitainesisaldus tagab ohtra õitsemise ja proportsionaalse kasvu: taimed suunavad oma jõu õite ja viljade moodustamisele, mitte liigsete varte kasvatamisele. Taimed õitsevad ohtralt ning saak tuleb suurem. Puuviljad ja marjad on parema maitsega, sest Marjaväetis soodustab vitamiinide ja aroomiainete moodustumist. N-P-K 5-5-17. Marjaväetist laotatakse marjapõõsaste ja viljapuude alla kevadel. Pakendis on väetamisjuhised. Saagikoristuse järel väetatakse taimed Kekkilä Sügisväetisega. See tõstab taimede talvekindlust ja suurendab järgmise aasta saaki.