• Tarne pole võimalik

MULLA PH TESTRITE KOMPLEKT GARDMAN

Tootekood: 072060
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!

• Kompektiga saab teha 15 mullaproovi.
• Pakendi tagaküljel on soovituslikud mulla pH-vahemikud eri aiataimedele.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Gardmani mulla pH määramise komplekt. Kompektiga saab teha 15 mullaproovi. Võta soovitud kohast, 10 cm sügavuselt mitmest punktist mulda, sega ja täida katseklaas 1 ml kriipsuni. Pane mõõtelusikatäis testimispulbrit katseklaasi, lisa pH mõõtmise lahust kuni 2,5 ml jooneni. Sulge katseklaas, loksuta ja jäta settima. Settinud lahuse värvust võrdle pakendil oleva värviskaalaga (pH 8 – aluseline; pH 7 – neutraalne; pH 6 – happeline; pH 5 – tugevalt happeline). Pakendi tagaküljel on soovituslikud mulla pH-vahemikud eri aiataimedele. Selleks, et muuta pH muutmine, kasuta aialupja. Selleks, et muuta pH happelisemaks, kasuta happelisi väetisi, komposte. Täpsem juhend pakendis.