• Tarne pole võimalik

MURUNIIDUK MCCULLOCH M53-150AP 4X4 2700W

Tootekood: 619065
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Neljarattaveoline muruniiduk, millel on 53 cm laiune niidulaius.
• Tagaväljavise + 65-liitrine koguja.
• 9 niidulõikuse kõrgust vahemikus 25 – 102 mm.
• Briggs & Stratton 675EXI mootor: võimsus 2,7kW, töömaht 163 cm³.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
McCulloch M53-150AP 4x4 bensiinimootoriga neljarattaveoline muruniiduk, millel on 53 cm laiune niidulaius, tagaväljavise ja 65-liitrine kogujaga. Auto Prime süsteem hõlbustab käivitamist. GARDENA veevoolikuühendus. 9 niidulõikuse kõrgust vahemikus 25 – 102 mm. Valida saab nelja lõikemeetodi vahel – kogumine, külgväljavise, multšimine ja taha küljele väljavise. McCullochi muruniidukitel on vastupidavad, pulbervärviga kaetud terasest korpused, mis tagavad maksimaalse eluea. Kokkupandav käepide säästab ruumi ja on kerge hoiustada ning kanda. Võimas Briggs & Stratton 675EXi seeria mootor. Sujuvalt muudetav edasiveo kiirus. Tugevad, töökindlad kuullaagrid suurendavad rataste eluiga ja muudavad niiduki töö sujuvamaks. Vastupidavad ja mugavad käepidemed, millel on kummipehmendusega pidurihoob, tagavad mõnusa ja kindla haarde. Reguleeritav käepideme tööasend. Hõlpsat pesemist võimaldab GARDENA veevoolikuühendus. Universaalne voolikuühendus lubab niidukit pesta väga kergelt. Niitmise lõppedes lihtsalt ühenda voolik ning käivita mootor. Varustatud 675EXI mootoriga, mille võimsus on 2,7 kW @ 2800 p/min. Töömaht 163 cm³. Kütuseks bensiin, kütusepaagi maht 0,8 liiter. Automaatne kütuse etteandepump. Rehvi mõõt ees 203,2 mm ja taga 203,2 mm