• Tarne pole võimalik

MURUNIIDUK POWERMAX 37E

Tootekood: 619066
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Gardena PowerMax 37E plastikust elektriline muruniiduk, millel on töölaius 37 cm ja niiduala kuni 500 m2, tagaväljavise ning kogujaga 45 l. Multšimisrežiimis. Lõikekõrguse skaalaga tsentraalne ja lihtne lõikekõrguse reguleerimine 5 astmel vahemikus20-60 cm. Kokkupandav käepide säästab transpordi ja hoiundamise ajal ruumi. Võimas ja lihtsalt kasutatav elektriline muruniiduk PowerPlus mootoriga. Plastikust niidukorpus koos äärekammidega, mis võimaldavad niita ka seina äärest. Reguleeritav käepideme kõrgus ja asend, mis võimaldab reguleerida niiduasendit vastavalt kasutaja pikkusele. Eriti suured tagarattad paremaks pööramiseks ja manööverdamiseks. Kiirust saab reguleerida astmevabalt parema ja vasaku käega. See tagab paindlikkuse ja kasutusmugavuse. Vastupidavad ja mugavad käepidemed, millel on kummipehmendusega Operator Presence Control , tagavad mõnusa ja kindla haarde. Tugevad, töökindlad kuullaagrid suurendavad rataste eluiga ja muudavad niiduki töö sujuvamaks. Ergonoomilise kujuga ülespoole pööratud pehmed topelt lülitusega hoovad, millel on juhtimise hõlbustamseks käivitusnupp ja kaablikaitse. Tsentraalne kandepide niiduki hõlpsaks transportimiseks. Vaateaken näitab, millal murukogujat tuleb tühjendada. DuraEdge™-i kahekordse karastusega, täppislihvitud tera esmaklassiliseks. Võimsus 1600 W. Rehvi mõõt ees 150 mm ja taga 200 mm.