• Tarne pole võimalik

MURUVÄETIS OSMOCOTE 5KG

Tootekood: 436634
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Substral® Osmocote® Professionaalne väetis uue muru rajamisel ja vana muru hooldamisel. Toiteelemendid vabanevad vastavalt taime vajadustele soojuse ja niiskuse koosmõjul kuni kuue kuu jooksul. Tugev ja tallamiskindel muru. Minigraanul - kulu väike, tulemus ühtlane. Taimed omastavad 80-90% väetisest. Minimaalne oht muru põletada ja üle väetada. Kasutamine: 1 väetamine aastas. Kasutamise aeg kevad - suvi. Ideaalne aeg on kevadel peale maa sulamist. Parima tulemuse saamiseks väetada kuiva muru peale niitmist. Muru soovituslik niitekõrgus 4 cm. Muru ühtlaseks väetamiseks on soovitatav kasutada külvikut. Väetise toime kiirendamiseks kasta muru korralikult. Koduaia murud: 30 g/m2; Eliit- ja golfimurud (pidev kastmine ja tihe niitmine suurendab toitainete vajadust): 50 g/m2 Koostis: lämmastik (N) 23% sh nitraatlämmastik 7,1%, ammooniumlämmastik 7,9%, uurealämmastik 8,0%; fosforpentaoksiid (P2O5) 5% neutraalses ammooniumtsitraadi lahuses ja vees lahustuv,4% vees lahustuv; kaaliumoksiid (K2O) 10% vees lahustuv; magneesiumoksiid (MgO) 2%, vääveltrioksiid (SO3) 9% vees lahustuv; vask (Cu) 0,005% sh 0,001% vees lahustuv; raud (Fe) 0,05% sh 0,04% vees lahustuv; mangaan (Mn) 0,03% vees lahustuv; tsink (Zn) 0,005% vees lahustuv. EÜ - VÄETIS. NPK väetis. N:P2O5:K2O 23:5:10 +2MgO +9SO3 +mikroelemendid. Kloorivaba.
 
   SUBSTRAL - 100 päeva   enamlevinud väetised 
Toimeaeg  kuni 100 päeva  kuni 30 päeva
Väetamise kordi   1 kord  3 korda

Omastatavus
taimedepoolt

 Vähemalt 70%. Ühtlaselt kogu  väetise toimimise aja jooksul cà  20-25%.

 Iga väetamise korra alguses  väga kõrge.

Põletusoht  minimaalne  suur

 

Kasutamise eelised: • Tihe ja tallamiskindel roheline muru. • Väikesed graanulid annavad ühtlase väetamise tulemuse ja jõuavad kergemini mulla pinnale. • Väetamine vastavalt taimede vajadusele kuni kuue kuu jooksul. • Minimaalne üleväetamise ja põletamise oht. Hoidmine ja säilitamine: hoida suletud originaalpakendis kuivas ja pimedas, lastele ja koduloomadele kättesaamatus kohas. Allaneelamise korral pöörduda arsti poole. Väetise silma sattumisel loputada silmi rohke veega. Säilimisaeg: mitte vähem kui 60 kuud. Valmiste aeg: vt pakendilt. Kasutusaeg ei ole piiratud.