• Tarne pole võimalik

NATUREN MULLAPARANDAJA, TSEOLIIT 4,25 KG

Tootekood: 617894
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Subsrtral® Naturen® Looduslik mullaparandaja. 100% looduslikul mineraalil põhinev tseoliit kuulub savi koostisesse ja suudab suure võimsusega absorbeerida vett (kuni 80% massist). Väga tõhus lillede jt taimede istutamisel, toetades taimede juurestiku kasvu ja arengut. Sobib mulla parandamiseks – parandab struktuuri, õhu- ja veerežiimi, väldib toiteelementide välja leostumist. Väga tõhus lillede jt taimede istutamisel tagades parema juurdumise ja kasvu. Takistab põhjavete reostumist ja parandab pinnase ioonvahetust. Toodet võib kasutada mahepõllumajanduses kooskõlas komisjoni määruse (EÜ) nr 834/2007 ja 889/2008 Kasutamine: Köögivili, viljapuud, marjapõõsad, toa- ja suvelilled, aiataimed: roosid, rododendronid, hortensiad, okaspuud: elupuud, jugapuud, kuused jt. Savimuldadel kulu keskmiselt 1 kg 10 l kohta. Istutamisel (ühe taime kohta): Roosid, püsililled: 50 g; Põõsad: 150 g; Puud: 300 g. Toode peab olema ühtlaselt kasvupinnasesse segatud.