• Tarne pole võimalik

PÄIKESEPURI KOLMNURKNE 5X5X5M HALLIKASPRUUN

Tootekood: 599433
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Juurdesobivad tooted: (ei kuulu komplekti) * Kinnitusvarras päiksepurjele, 2.5m kokkupandav, 4m köiega. Tootekood Päikesepuri on innovaatiline ja praktiline lahendus õuealade päikese eest katmiseks. Päikesepurjed on sobilikud ka auto, terrassi ning laste mänguväljaku või hoopis kohviku istumisala katmiseks Stiilse disainiga päikesepuri loob hubase ja nauditava keskkonna värskes õhus ning pakub 90% kaitset kahjuliku UV kiirguse eest. Aitab ennetada ja ära hoida päikesepõletust ja nahavähki Lihtsasti kokkupakitav ja kerge päikesevari, mida on randa või telkima minnes mugav kaasa võtta. Hingavast, kvaliteetsest ja vett hülgavast materjalist puri on spetsiaalsest, tihedast polüetüleenkangast, mis laseb valguse läbi kuid kaitseb kahjuliku UV kiirguse eest Nurkades galvaniseeritud rõngad vastupidavaks kinnituseks Masinaga pestav 2 aastane garantii