• Tarne pole võimalik

PINK KELLY 181X30X43CM KOHVRIKS KOKKUPANDAV

Tootekood: 614493
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Pingil on polüetüleenist pealispind ning tugevast terastorust jalad ja raam
• Sobiv ka välistingumustesse
• Veekindel, talub happeid, aluseid ja kõrgeid temperatuure
  • Tarne pole võimalik
Sise- ja välistingimustes kasutatav pink Kelly sobib suurepäraselt kokkupandava laua juures pingina kasutamiseks või eraldi tootena meelelahutuse läbiviimiseks. Ideaalne erinevateks otstarveteks – mängimiseks või lisapinnana söögivalmistamisel või puhkehetkel. Pingil on polüetüleenist pealispind ning tugevast terastorust jalad ja raam. Paigaldamine käib lihtsalt ja kiirelt ning istumisruumi on ohtralt. Pink on kaalult kerge ning suurus kokkupanduna selline, mis võimaldab seda hoiustada voodi või suure kapi all. Põrandapinna kahjustamise vältimiseks on jalgadel kummist otsad. Pika kasutuseaga pink on veekindel, talub happeid, aluseid ja kõrgeid temperatuure. Tugev, halli pulbervärviga kaetud terasest raam ja jalad. Need tagavad optimaalse vastupidavuse ja tugevuse ning hoiavad ära pingi kaardumise pikaajalisel kasutamisel. Raskusega toimiv liuglukk tagab täiendava stabiilsuse.