• Tarne pole võimalik

POTIKRUUS 5L

Tootekood: 579674
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä Potikruus on heaks abiliseks taimede hooldamisel. Protikruusaga saad poti põhja saladrenaaži luua. Mõningate altkastmispottide puhul on see lausa vältimatu. Potikruusaga saab drenaaži teha ka rõdukastidesse. Suurtesse õuepottidesse tasub panna kõvasti Potikruusa. Siis on potte kergem liigutada.Drenaažile lisaks saab Potikruusa kasutada ka mulla katmiseks. Potikruusa saab kasutada ka hüdropoonikas ehk vesiviljeluses. Kekkilä Potikruus on põletatud savist, see ei sisalda toitaineid ega lahustu vees. Laotage poti põhjale 2–5 cm paksune kiht Kekkilä Potikruusa. Valage muld kruusa peale ja istutage taim.