• Tarne pole võimalik

ROOSIDE ISTUTUSSEGU OSMOCOTE VÄETISEGA SUBSTRAL 20L

Tootekood: 453448
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Substral® Rooside muld on hea struktuuriga spetsiaalne istutussegu madalsoo- ja rabaturbast (vahekorras 50/50) mis on mõeldud rooside istutamiseks ning pinnase uuendamiseks ja parandamiseks. Vihmakindla katte korral ka rooside talviseks muldamiseks. Sobib ka teiste püsikute ja õitsvate põõsaste istutamiseks. Mulda on rikastatud 48g Plant Starter NPK 10-52-10 väetise (soodustab juurdumist) ja pikatoimelise Osmocote® NPK 15-09-09 väetise seguga. Osmocote® väetis on taimede poolt kergesti omastatav. Taimed kasutavad ära vähemalt 80% toiteelementidest, mis vabanevad temperatuuri ja niiskuse koosmõjul. Tänu ühtlasele väetamisele 6-kuu jooksul vastavalt taime vajadustele arenevad taimed hästi ja õitsevad kaunilt. Looduslikust vaigust graanulikest laguneb aasta jooksul peale toiteelementide vabanemist. Rooside istutamisel tuleb jälgida, et põõsad istutataks õigele sügavusele arvestades kasvukohta. Eesti roosikasvatajas soovitavad jätta pookekoha vähemalt 5cm sügavusele. Neto: 20 l pakkimise hetkel. Istutussegu pH 6,0–6,5