• Tarne pole võimalik

SAMBLATÕRJE JA MURUVÄETIS PIKAAJALINE SUBSTRAL 1KG

Tootekood: 453443
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Substral® Tõrjub murus sagedamini esinevaid samblaliike samaaegselt koos muru väetamisega. Sammal muutub paari päeva jooksul mustjaspruuniks ning hävib. Väetis hoolitseb selle eest, et murus samblatõrjest tekkinud tühikud kiiresti muruga kattuksid. Lisaks soodustab samblatõrjeks kasutatud raud klorofülli teket ja muru muutub värskelt roheliseks. Samblad pruunistuvad ja neid on kerge välja riisuda. Hävitab sambla ja piirab selle edasist levikut. Annab murule hea muru tallamiskindluse, arengu ja kasvu. Tekib intensiivne roheline värvus. VÄETIS EI OLE TAIMEKAITSEVAHEND Kasutamine: Parima tulemuse saamiseks väetada kuiva muru peale niitmist. Väetise kulu 40 g/m2. Ühtlaseks väetamiseks kasutada külvikut. Pärast väetamist tuleb muru korralikult kasta. NB! Kiviplaatidele sattunud väetis eemalda kuivalt. Väetises olev raud võib jätta pindadele pruunid plekid. Koostis: Üldlämmastik N 6% sh, 4,3% ammooniumlämmastikku, 1,7% uurealämmastik. Fosforpentaoksiid P2O5 5% tsitraat lahustuv ja vees lahustuv. Kaaliumoksiid K2O 10%, lahustub vees. Raud Fe 6% millest 4,4% lahustub vees. EÜ-VÄETIS. NPK väetis. N:P2O5:K2O 6:5:10 +6 Fe Hoidmine ja säilitamine: hoida suletud originaalpakendis kuivas ja pimedas, lastele ja koduloomadele kättesaamatus kohas. Allaneelamise korral pöörduda arsti poole. Väetise silma sattumisel loputada silmi rohke veega. Säilimisaeg: mitte vähem kui 60 kuud. Valmiste aeg: vt pakendilt. Kasutusaeg ei ole piiratud.