• Tarne pole võimalik

ROUNDUP QUICK 1000ML

Tootekood: 063148
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Roundup® Üldhävitava toimega herbitsiid lühi- ja pikaajaliste umbrohtude ja teiste soovimatute taimede tõrjumiseks pinnatud või sillutatud teedelt ja platsidelt, enne uue muru rajamist, mitteharitaval maal, umbrohtunud peenramaal pärast saagikoristust, viljapuude ja marjapõõsaste aluste hooldusel, üksikute umbrohukollete hävitamiseks vundamendi äärest, aia äärealad jne. hävitamiseks. Toimeaine: glüfosaat 7,2 g/l. Enne kasutamist loe korralikul läbi kasutamisjuhend. Roundup® Quick tungib taime läbi roheliste lehtede ja varte ning kandub taime kõikidesse osadesse, kaasaarvatud juured. Vahufunksioon võimaldab mõne minuti jooksul näha ala, mis on juba töödeldud herbitsiidiga andes ohutumalt täpsema tulemuse. Vältige herbitsiid voolamist mööda umbrohu lehti maapinnale. Kiiretoimeline. Esimesed nähtavad tulemused 24 tunni jooksul. Taimed peavad olema heas kasvujõus (10-30 cm kõrgused). Mitmeaastastel umbrohtudel, nt orashein, peab olema vähemalt 3-4 lehte. Ei oma toimet mulla kaudu. Pakend: Valmis töölahus hobiaednikule 1000ml. Kulunorm: 250 ml/7,5 m2 Enne toote kasutamist tuleb lugeda etiketti ja toote kasutamisel tuleb järgida ohutusnõudeid.