• Tarne pole võimalik

TIGUDE TÕRJEGRAANULID MEDEL 1KG

Tootekood: 601093
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tigude ja nälkjate hävitamiseks aias
• Soovitatav kasutada vaikse ja niiske ilmaga
• Laotada ühtlaselt kas mullale või kasvavale kultuurile
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Tigude tõrjegraanulid Medel on preparaat tigude ja nälkjate hävitamiseks teraviljadel, salatil, suvi- ja talirapsil, kartulil, marjapõõsastel, maisil, ilutaimedel, karjamaadel, murul ning seemneviljaliste viljapuude aedades (sisaldab metaldehüüdi). Soovitatav kasutada vaikse ja niiske ilmaga, mil tigude ja nälkjate elutegevus on kõige aktiivsem. Kui tigude ja nälkjate poolne kahjustamine jätkub, tuleb preparaadi kasutamist korrata. Toode laotada ühtlaselt kas mullale või kasvavale kultuurile, kasutades kas graanulkülvikut või käsitsilaotamist. Külvatavate kultuuride puhul saavutatakse parimaid tulemusi tigude tõrjel graanulite kasutamisega mõned päevad enne külvi. Alternatiivina võib graanuleid kasutada vahetult pärast külvamist. Tärganud või juba kasvavate kultuuride puhul tuleb graanuleid kasutada koheselt kahjustuste ilmnemisel. Enne toote kasutamist tuleb lugeda etiketti ja toote kasutamisel tuleb järgida ohutusnõudeid.