• Tarne pole võimalik

TURBAPLOKK 1TK

Tootekood: 526764
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä Turbaplokk on vastupidav looduslik materjal aedade rajamiseks. Turbaplokkidest võib aeda ehitada erinevaid moodustisi ja detaile. Selle kasutusvõimalused ulatuvad jaapani stiilis sammaldunud aiast kuni traditsioonilise köögiaiani. Turbaploki sisse võib otse istutada happelist mulda eelistavaid taimi, näiteks kännasmustikaid, pohli või murakaid. Turbaplokki saab kasutada ka mulla sisse purustatult happelist mulda eelistavate taimede kasvualusena. Samu Turbaplokke saab aastaringselt kasutada mitmesugusel otstarbel. Sügisel saab neist ehitada talvekaitseid külmakartlikele taimedele, kevadel kas või lillepeenraid ääristada või neist pikaealise turbaplokimüüri rajada. Turbaplokk lahtiselt, üks plokk 45 x 31 x 21 cm. Turbaplokk koosneb pungsamblast. Plokid on lõigatud soost ning neid ei ole töödeldud. Kui turbaplokk seisab pikalt varjulises kohas ja saab ühtlaselt niiskust, kattub see ilusa samblakihiga. Sambla kasvu saab kiirendada, kui kasta Turbaplokki samblapuru ja piima seguga või tupsutades Turbaploki pinda turba-piimaseguga. Turbaplokk seob endasse palju vett, mis aurustudes tekitab taimedele hea mikrokliima.