• Tarne pole võimalik

UMBROHUTÕRJEVAHEND ROUND UP GARDEN 280ML

Tootekood: 063149
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Roundup® Üldhävitava toimega herbitsiid lühi- ja pikaajaliste umbrohtude hävitamiseks. Sobib kasutamiseks väikeaedades dekoratiivpuude ja –põõsaste, viljapuude ja marjapõõsaste võraalustel pindadel; enne puude, põõsaste, püsilillede ja muru istutamist/külvamist või peenramaal pärast saagikoristust; mitteharitaval maal; umbrohu kollete hävitamiseks ehitiste ja rajatiste juurest (vundamentide, äärekivide, aiaservad…), pinnatud ja sillutatud teedelt, platsidelt. Toimeaine: glüfosaat 120 g/l. Kontsentraat pritsimislahuse valmistamiseks. Roundup® Garden tungib taime läbi roheliste lehtede ja varte ning kandub taime kõikidesse osadesse, kaasaarvatud juured. Ei oma toimet mulla kaudu. Hävitatav taim peab olema hea kasvujõus (10-30 cm pikkune, orasheinal vähemalt 3-4 lehte). Mitmeaastastele umbrohtudele on mõju tugevam enne õitsemist. Kuna preparaat toimib taimede roheliste lehtede ja varte kaudu, tuleb vältida preparaadi sattumist taimedele, mida ei soovita hävitada. Ärge eemaldage töödeldud taimi enne 10 päeva möödumist, sest sellega katkestate preparaadi liikumise taimes ja raskesti tõrjutavatel juurumbrohtudel ei pruugi hävineda kõik juureosad. Külvata või istutada võib uued taimed kümne päeva möödudes pärast herbitsiidi Roundup® kasutamist. Hävinenud taimed võib mulda kaevata või komposteerida. Selleks ajaks on Roundup® lagunenud. Kulunorm: lühiealised umbrohud 10 l/ha (20 ml/20 m2), pikaealised umbrohud 20 l/ha (40 ml/20 m2)