• Tarne pole võimalik

VÄETIS MARJADELE PIKAAJALINE COMPO

Tootekood: 437682
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Pikaajalise toimega marjaväetis
• Uudse väetamissüsteemiga, kus toitainevabastamine toimub kahes faasis
• Ühekordsest väetamisest piisab terveks hooajaks
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Compo pikaajalise toimega marjaväetis on uudne väetamissüsteem, kus toitainetevabastamine toimub kahes faasis. Esmane mõju: helehallid väetisegraanulid vabastavad toiteained kohe, nii et taimed on esimesest päevast alates kõikide olulisemate põhi- ja mikrotoitainetega varustatud. Kõrge algvajadus kaetakse seeläbi optimaalselt. Pikaajaline mõju: vaigukihiga kaetud rohelised väetisegraanulid katavad hilisema toitainete vajaduse. Nende pikaajaline toime (6 kuud) mõjub aeglaselt. Soojuse ja vee mõjul tungivad toitained vähehaaval läbi ümbriskihi. Ühekordsest väetamisest piisab terveks hooajaks. Optimaalne varustamine tänu esmasele ja pikaajalisele mõjule (6 kuud). Toote kasutamisel puudub üle- ja alaväetamise oht - vajadusekohane doseerimine toimub läbi niiskuse ja soojuse. Kõik olulisemad põhi- ja mikrotoitained igas graanulis hoolitsevad tugevate õite ja terve kasvu eest. Väetis suurendab vastupidavust haiguste ja kahjustuste vastu. Compo pikaajalise toimega marjaväetis on kooskõlas marjade, puuvilja ja köögivilja spetsiaalsete vajadustega. Toitainete sisaldus: lämmastik (N) 16% (sellest nitraadina 7,4% (NO3) ja ammooniumina 8,6% (NH4)); fosfor 3,7 % P2O5: 8 %, millest vees lahustuvat 5,9%; kaalium 10,8% K2O: 13%, millest vees lahustuvat 13%; magneesiumoksiid (MgO) 2%, millest vees lahustuvat 1,9%; väävel (S) 6%, millest vees lahustuvat 5,5%. Mikroelemendid: boor 0,02%, vask 0,028%, raud 0,29%, mangaan 0,03%, molübdeen 0,008%, tsink 0,01%. Kasutamine: maasika uus istandus 40g/m² pärast istutamist; köögivili (külvist) 30g/m² ca 2 kuud pärast külvi. Väetis tuleb enne istutamist mullaga hästi ära segada. Olemasolevad maasikad 60g/m² pärast saagikoristust. Marjapõõsad ja viljapuud 50g/m² märtsis/aprillis; köögiviljad (mitmeaastased taimed) 40g/m² märtsis/aprillis. Väetis laotada laiali ja segada mullaga. 1 supilusikatäis väetist = ca. 25g ; 1 liiter = ca. 1kg. Kasutamisel panna tähele: puistake väetist ainult mullale. Väetise sattumisel õitele või lehtedele tuleb see eemaldada. Pärast kasutamist sulgege pakend, et kaitsta väetist niiskuse eest. Hoida lastele jakoduloomadele kättesaamatus kohas. Väetist kasutada vaid juhul, kui on kindlaks tehtud selle vajadus. Mitte ületada soovitatud koguseid.