• Tarne pole võimalik

VÄETIS ROOSIDELE PIKAAJALINE COMPO 1KG

Tootekood: 437685
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Sobib roosidele ja õitsevatele põõsastele (sirel, ebajasmiin, forsüütia jt)
• Vastupidav haiguste ja kahjustuste vastu, tagab kaunid ja kauapüsivaid õied
• Ühekordsest väetamisest piisab terveks õitsemishooajaks
  • Tarne pole võimalik
Compo pikaajaline granuleeritud roosiväetis kingib kaunid ja kauapüsivaid õied. Ühekordsest väetamisest piisab terveks õitsemishooajaks. Optimaalne varustaminetänu esmasele ja pikaajalisele mõjule (6 kuud). Pole üle- ega alaväetamist: vajaduse-kohane doseerimine läbi niiskuse ja soojuse. Kõik olulisemad põhi- ja mikrotoitainedigas teras hoolitsevad tugeva õie ja terve kasvu eest. Vastupidavus haiguste ja kahjustuste vastu suureneb. Compo pikaajalise toimega roosiväetis on kooskõlas rooside ja õitsevatepõõsaste (sirel, ebajasmiin, forsüütia jt) vajadustega. Kasutamine: •Roosid – uus istutus varakevadel: 60g/m² mais/juunis, uus istutus sügisel: 80g/m² järgmise aasta aprillis/mais. Väetisegraanulid segage enne istutamist hästi mullaga. •Roosid (olemasolevad taimed): 120g/m² aprillis/mais, õitsevad põõsad: 80g/m² aprillis/mais. •Ripp- ja ronitaimed: 60g/m² aprillis/mais. Väetis laotage ja segage mullaga või segage väetis taime istutusaugus mullaga. 1 supilusikatäis väetist = ca 25 g. Kasutamisel panna tähele: puistake väetist ainult mullale. Väetise sattumisel õitele või lehtedele tuleb see eemaldada. Pärast kasutamist sulgege pakend, et kaitsta väetist niiskuse eest Toitainete sisaldus: Lämmastik (N) 14%,sellest nitraadina (NO3) 6.4% ja ammooniumina (NH4) 7,6% , fosfor 4,3 % (P2O5: 10%, millest vees lahustuvat 6,3%) , kaalium 11,6% (K2O:14%, millest vees lahustuvat 14%) , Magneesiumoksiidi (MgO) 2%, millest 1,6% veeslahustuv , Väävel (S) 7%, millest vees lahustuvat 5,8%. Mikroelemendid: boor (B) 0,02%, vask (Cu) 0,028%, raud (Fe) 0,36%, mangaan (Mn) 0,033% , molübdeen (Mo) 0,08%, tsink (Zn) 0,015%. Vähese kloriidisisaldusega.