• Tarne pole võimalik

VÄETIS TOMATI 1KG

Tootekood: 146002
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Baltic Agro kloorivaba granuleeritud tomativäetis sisaldab taimede kasvuks toiteelemente optimaalses vahekorras, rikastades mulda ja kindlustades väetise pikaajalise toime. Kiirenevad taimede bioloogilised protsessid ja suureneb taimede produktiivsus. Kaasneb saagikuse suurenemine ja maitseomaduste paranemine, köögiviljad säilivad kauem värskena. Kasutamine: väetis külvata mullale ühtlase kihina ja seejärel segada mullaga. Mitte ületada soovitatud koguseid. Väetamisnormid: Tomat, paprika 60-120g/m² Redis, salat 40-80g/m² Maitsetaimed 20-40g/m² Koostis: üldlämmastik (N) 11%; ammooniumlämmastik (N-NH4) 9%; amiidlämmastik (N-NH4) 2%; üldfosfor (P2O5) 9%; Vees lahustuv fosfor (P2O5) 8%; neutraalses ammooniumtsitraadis lahustuv fosfor (P2O5) 9%; Kaalium (K2O) vees lahustuv 20%; Magneesium (Mg) vees lahustuv 1,5%; Väävel (S) vees lahustuv 16%; Boor (B) vees lahustuv 0,05%. EÜ väetis. NPK väetis N 11 P2O5 K2O (MG+S+B) Hoidmine ja säilitamine: Hoida lastele ja koduloomadele kättesaamatus kohas tihedalt suletuna, kuivas, otsese päikese eest kaitstud kohas. Hoida eemal toiduainetest, kookidest ja loomasöödast. Kui toodet säilitada kuivalt ja otsese päikese eest kaitstud on toote säilivusaeg piiramatu. Pärast käitlemist pesta hoolega käsi vee ja seebiga. Toote käitlemise ajal mitte süüa, juua ega suitsetada. Kanda kaitsekindaid/kaitserõivastust/kaitseprille/kaitsemaski.