• Tarne pole võimalik

VÄETISE JA MURUSEEMNE KÄSILAOTUR SUBSTRAL

Tootekood: 064170
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!

• Laotur sobib väetise, muruseemne, liiva ja jääsulataja laotamiseks. Laotamise laius umbes 1,5-2 m.
• Käetugi tagab mugava vastukaalu raskemate toodete kasutamisel
• Mahutab korraga 1 liitri puistematerjali.
• Ei sobi pulbriliste ja tolmavate ainete külvamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Substral väetise ja muruseemne laotur sobib väetise, muruseemne, liiva ja jääsulataja laotamiseks. Laotamise laius on umbes 1,5-2 m. Külvikul on “stopp” päästik ja ava reguleerimise võimalus. Käetugi tagab mugava vastukaalu raskemate toodete kasutamisel (väetised, muruliiv, jääsulatajad). Mahutab korraga 1 liitri puistematerjali. Ei sobi pulbriliste ja tolmavate ainete külvamiseks. Ära kasuta tolmavat puistematerjali see kiilub mehanismi kinni ja kasutades jõudu rikud selle ära. Täitmise ajal hoia külvikut tasasel pinnal. Vali külvikul sobiv seadistuse ava 1... 5 Leia kasutatava toote pakendilt kulunorm g/m2 kohta. * kui suhtarv on väike (20-30 g/m2 kohta), vähenda ava seadistust 1 ühiku võrra väiksemaks soovituslikust ava seadistusest. * kui suhtarv on suur (50-70 g/m2 kohta), suurenda ava seadistust 1 ühiku võrra suuremaks soovituslikust ava seadistusest. Laotamisel liigu normaalkiirusega (u. 0,8m/sekundis) üle pinna, mida soovid töödelda. Vajuta laoturi päästikule ja keera vänta kellaosuti liikumise suunas. Tulemuse täpsus sõltub liikumise ja vända keeramise kiirusest. Soovitud seadistuse katsetamiseks külva väike pind (umbes 10 m2). Vajadusel reguleeri ava seadistust Kui kulu oli liiga suur - vähenda ava ühe ühiku võrra. Liiga väikse kulu korral suurenda ava ühe ühiku võrra ja korda külvamist väikesel pinnal. Ära väeta tugeva tuulega, tulemus tuleb ebaühtlane. Järgi isikliku hügieeni reegleid. Pärast kasutamist pese külvik põhjalikult.