Bauhofis käib meeletu Ostumöll! Iga nädal uued kuumad hitid. Loosime välja lausa KOLM PEAAUHINDA – 3 x 6000 EUR ostufondi TERVEKS AASTAKS! Registreeri ostutšekk siin.

PARIM! BabyBack peakokk soovitab

PARIM! BabyBack peakokk soovitab

Babyback      Babyback      Babyback     Babyback

BBQ ribi valmistamine gaasigrilliga

Babyback peakokk soovitabEemalda ribidelt liigne rasv ja kontidelt kile. Määri ribi mõlemad pooled kokku mahedamaitselise sinepiga ja raputa peale bbq lihamaitsesegu. Jäta marineeritud liha 30 min seisma

Leota 200-300g lepalaaste 40 min vees. Aseta fooliumile kuivad ja märjad lepalaastud ning voldi foolium koos laastudega kokku. Fooliumi peale tee noaga auke sisse, et suits saaks kiiremini väljuda. Foolium koos laastudega aseta grilli põleti peale (küpsetusplaadi alla).

Pane marinaadis olnud ribid grillplaadile ja küpseta neid temperatuuril 120-130*C (225-250*F)  juures üle 2h. Võta ribid grillilt ja keera fooliumisse, ning küpseta edasi 45min-1h kuni valmimiseni.

BabyBack logo



Vaata ka BabyBack restorani menüüd siit: http://www.babyback.ee/kristiine/menuu/eelroad 


Jaga
PARIM! BABYBACK PEAKOKK SOOVITAB on lisatud ostukorvi
Don't forget to buy these compatible products,