• Tarne pole võimalik

AKTIIVSUSMONITOR FITNESS ACTIVITY TRACKER SININE

Tootekood: 635949
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Aktiivsusmonitor, mis ühildub Android ja iOS rakendustega.
• Li-ion 3,7 V, 80 mAh aku.
• Ekraan on 0,49” ehk 64 x 32 mm
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Acme aktiivsusmonitor, mis ühildub Android ja iOS rakendustega (Android 4.3 või uuem, iPhone 4S seadmed ja uuemad, Bluetooth v 4.0 ja uuem). Aktiivsusmonitoril on Li-ion 3.7 V, 80 mAh aku, mille eluiga on kuni 7 päeva ootereziimis. Komplekti kuulub USB laadija. Aktiivsusmonitoril on 0.49” ehk 64 x 32 mm ekraan. Aktiivsusmonitor on sinist värvi. LED EKRAAN-Näitab kuupäeva ja kellaaega, äratuskell. SAMMULUGEJA-Loeb tehtud ööpäevaseid samme, arvestab läbitud distantsi ja arvestuslikku kalorite kulu. KÕNE MÄRGUANNE- Teavitab sissetulevast telefonikõnest ja sõnumitest, suhtlusvõrgustike postitustest. UNE MONITOORIMINE-Jälgib teie und, analüüsib une pikkust ja kvaliteeti. PASSIIVSUSHOIATUS-Tuletab meelde liikumise ja füüsilise tegevuse vajadust, kui olete olnud passiivne. EESMÄRGID-Saate seada endale personaalse eesmärgi ööpäevaseks liikumiseks ja uneks. MEELDETULETUS-Teavitab, kui unustad telefoni endast kaugemale kui 10m