• Tarne pole võimalik

AUTOKAAMERA CDR 875 G DRIVE HD 2.0" BLUET.GPS 8GB COBRA MICROSD

Tootekood: 637147
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Autokaamera salvestab ees jooksvast teest pidevalt 1080P Full HD kvaliteediga video.
• Kahetolline LCD ekraan, 160° vaatenurk ja sisse-ehitatud G-sensor, mis salvestab automaatselt video ja märgib selle kaitstuks, kui registreerib löögi.
• CDR 875 G kasutab sisseehitatud GPS funktsiooni, et lisada igale salvestisele täpne asukoht ja aeg.
• Ühendub juhtmevaba Bluetooth® Smart tehnoloogia abil nutitelefoniga.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Cobra Drive HD autokaamerad aitavad juhtidel oma autot kaitsta, tehtud sõite uuesti läbi elada ja huvitavaid kohti teistega jagada, sest salvestavad ees jooksvast teest pidevalt 1080P Full HD kvaliteediga videot. CDR 875 G kasutab sisseehitatud GPS funktsiooni, et lisada igale salvestisele täpne asukoht ja aeg. Tasuta tarkvara PC tüüpi arvutitele võimaldab vaadata koos videoga ka asukoha ja G-sensori andmeid. Seadmel on veel kahetolline (5 cm) LCD ekraan, ülilai 160° vaatenurk ja sisse-ehitatud G-sensor, mis salvestab automaatselt video ja märgib selle kaitstuks, kui registreerib löögi. Lisaks ühendub CDR 875 G juhtmevaba Bluetooth Smart tehnoloogia abil nutitelefoniga, edastades hoiatusi eelseisvate kiirusmõõtjate, foorikaamerate ja politseinike kohta ning iRadar® kogukonna jagatud radarihoiatusi. 1080P Full HD kvaliteet – salvestab ees jooksvast teest 1080P Full HD kvaliteediga video. Sisse-ehitatud GPS – lisab videosalvestisele täpse asukoha ja aja. Tasuta tarkvara PC tüüpi arvutitele võimaldab vaadata koos videoga ka asukoha ja G-sensori andmeid. iRadar kogukond – Bluetooth® ühendus võimaldab edastada hoiatusi foorikaamerate, kiirusemõõtjate ja politseinike kohta ning jagatud radarihoiatusi. Lihtsustatud kasutajaliides – hea vaadata ja lihtne kasutada. 2,0” (5 cm) LCD ekraan – koos Mini HDMI väljundiga, et salvestisi vahetult HD teleri või arvuti ekraanil näidata (kaabel ei ole kaasas). 160° vaatenurk – ülilaia vaatenurgaga kaamera filmib kogu teed ja Teie vaatevälja äärealasid. Kõrgus - 2,28" (58 mm) Laius - 2,56” (65 mm) Sügavus - 1,24” (31,6 mm)