• Tarne pole võimalik

BIO-AIAMULD KOMPOSTIGA MATOGARD 60L

Tootekood: 597111
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Mahedas aiamullas on ühendatud mitme komposti ja mikrobioloogiliste preparaatide head omadused.
• Kiirendab teie taimede kasvu, tugevdab juurestikku ja soodustab õitsemist.
• Võib kasutada mahetootmises.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Matogard kaks-ühes-toode: kasvumuld ja muruparandusmuld! Matogardi mahedas aiamullas on ühendatud mitme komposti ja mikrobioloogiliste preparaatide head omadused. Aiamuld kiirendab teie taimede kasvu, tugevdab juurestikku ja soodustab õitsemist. Matogardi kompostiga aiamulda võib kasutada mahetootmises. Toode vastab EU määrusele (EC) Nr. 834/2007. Pakendi kogus 60 liitrit. Kasutamine Lillede kasvatamine, köögiviljade kasvatamine, ilupuude ja -põõsaste istutamine, viljapuude ja -põõsaste istutamine, maasikate kasvatamine, muru rajamine ja parandamine jakasvumuldade parandamine. Koostis Turvas – dolomiidijahuga neutraliseeritud ja orgaaniliste väetistega rikastatud. Kompost hobusesõnnikust – aiamuld sisaldab hobusesõnnikust biotehnoloogiliselt valmistatud taimetoitaineterikast komposti. Tagab taimedele sobiva mikrobioloogilise koosluse. Biohuumus e. vermikompost – sõnnikuussidega valmistatud kompost. Lisab mulda vitamiine , kasvuaineid , aminohappeid ja kasuliku mikrofloora. Savi – seob vett ja takistab mulla kuivamist. Liiv – tagavad aiamulla püsiva struktuuri ning soodsa niiskus- ja õhurežiimi mullas. Humiinpreparaat – kiirendab tugeva juurestiku arenemist, parandab mulla mikrofloorat. Aitab kaasa taime toitainete omastamisele. Humiinid leevendavad taime kasvustressi, mis on tingitud ebasoodsatest kasvutingimustest. On loodusliku päritoluga. Orgaanilised väetised – looduslikud väetised, mis tagavad koos kompostidega taimede kasvuks vajaliku toitainete vahekorra.