• Tarne pole võimalik

GAASIGRILL BARBECOOK SPRING 3102

Tootekood: 660598
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Gaasigrillil on on kolm roostevabast terasest põletit, võimsusega 11,4 kW.
• Patareitoitega (1 x AA) elektrooniline süütaja.
• Küpsetuspinnal on 3 grillimisresti mõõtudega 21 x 42 cm.
• Grilli mõõtmed on 133 x 57 x 115 cm.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Barbecook Spring sarja grillid sobivad ideaalselt Sinu esimeseks gaasigrilliks. Grilli korpuse emaileeritud viimstlus on leegi- ja kriimustuskindel ning kerge hooldada. Grillimisrestid on valmistatud malmist ja kohandatud nii, et vajadusel saate asendada neid kas pizzakivi või küpsetusplaadiga. Barbecook Spring 3102 mudelil on kolm roostevabast terasest põletit, võimsusega 11,4 kW. Grilli süütamiseks abivahendeid vaja ei ole, sest kõigil Barbecook gaasigrillidel on patareitoitega (1 x AA) elektrooniline süütaja. Grillida saab nii suletud kui ka avatud kaanega, sõltuvalt valmistatavast toidust. Kaane alla on paigaldatud liikuv kroomitud soojendusrest ja kaane küljes on termomeeter. Küpsetuspinnal on 3 grillimisresti mõõtudega 21 x 42 cm, küpsetuspinna kõrgus 89 cm ja grillimisala suurus 63 x 42 cm. Lisaks on gaasigrillil pöörleva varda lisamise võimalus, 2 külgmist tööpinda ja roostevabast terasest valmistoidu alus. Grilli mõõtmed on 133 x 57 x 115 cm. TÄHELEPANU! Enne kasutamist lugege ja järgige juhiseid!