• Tarne pole võimalik

GAASIGRILL FIREPLUS SERIE 2 7KW 2 PÕLETIGA

Tootekood: 598512
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kaks vastupidavast valurauast põletit, võimsus 7 kW
• Värvitud terasest raam, roostevaba kaas, termomeeter ja Piezo süüde
• Sobilik korraga toidu valmistamiseks kuni kuuele inimesele
  • Tarne pole võimalik
Fireplus Serie 2 on kahe põletiga gaasigrill, mille valurauast põletid on vastupidavad ja pika kasutuseaga. Võimsus kokku 7 kW. Sobib hästi esimeseks gaasigrilliks koju või suvilasse. Võimaldab korraga toitu valmistada kuuele inimesele. Valurauast grillrest ja plaat tagavad grillimisalal ühtlase kuumuse ja paljudeks aastateks muretu grillimise. Gaasigrillil on roostevaba käepidemega kaas, millel asub termomeeter. Grillil on värvitud terasest raamja igal põletil on iseseisev Piezo süüde. Rasva kogumisvann on mõeldud grillrestilt kukkuvate tükkide ja rasva kogumiseks. Käib kergelt välja ja on lihtsalt puhastatav. Soovitav on puistata vanni põhja ühtlane liivakiht, mis aitab seda puhtana hoida. Grilli mõõtmed on (laius x sügavus x kõrgus) 114 x 56 x 106 cm.