• Tarne pole võimalik

LOODUSLIK TURVAS KEKKILÄ 65 L

Tootekood: 526753
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä Looduslik turvas on puhas ja tasakaalustatud hele turvas. See on lisaaineteta eriturvas. Kasutage Kekkilä Looduslikku turvast juurviljade ületalve säilitamiseks, mulla happelisuse ja toitainesisalduse reguleerimiseks ja maheaianduseks. Täitke sügisel kastid vaheldumisi Loodusliku turba ja juurviljadega. Looduslik turvas säilitab juurviljade värskuse ja ennetab niinimetatud hoidlahaiguste levimist. Keldrites on õhk juurviljadele sageli liiga kuiv, kaanega kaetud säilituskastis saab turba abiga hoida õiget niiskustaset. Kekkilä Looduslik turvas on lupjamata ja väetamata hele turvas, mille komposteerumisaste on von Post 2–4.