• Tarne pole võimalik

MIKROBIOLOOGILINE VÄETIS BIOEFEKTS TRIHHODERMIIN 200G

Tootekood: 714115
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Mikrobioloogiline väetis juurviljade, viljapuude, marjade, ürtide, lillede ja ilutaimede jaoks avamaal ja kaetud aladel.
• Soodustab juurestiku moodustumist, rikastab ja uuendab mulda ja tugevdab immuunsust.
• Kasutamine: 100 g / 10 m².
• Pakendis 200 g.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Bioefekts mikrobioloogiline väetis Trihhodermiin, mida kasutatakse juurviljade, viljapuude ja marjade, ürtide, lillede ja ilutaimede jaoks avamaal ja kaetud aladel. Väetis soodustab põllukultuuride juurestiku moodustumist, rikastab mulda ja tugevdab immuunsust. Sobib erinevatele mullatüüpidele ja põllukultuuridele ning seda saab kasutada kogu vegetatsiooniperioodi vältel, samuti ladudes ja keldrites põllukultuuride hooldamiseks. Uuendab mulda ja parandab selle viljakust. Külvimaterjali on soovitatav töödelda kuivväetisega (kontsentreeritud). Viige juurte lähedalt 5 - 10 cm sügavusele mulda. Soovitatav kasutada 3 korda kasvuperioodi jooksul. Kasutamine: 100 g / 10 m². Kontsentraadi annus: 10 g/10 m² või 1 g/1 kg seemnete puhul. Hoida kuivas, jahedas, pimedas, toidust ja loomasöödast eraldi, vahemikus +30 kuni +150°C. Trihhodermiin ei soovitata kasutada kohe pärast keemiliste taimekaitsevahendite pealekandmist. Mikrobioloogiline preparaat sobib kasutamiseks mahepõllumajanduses vastavalt määruse (EÜ) nr 889/2008 artikli 3 lõigetele 4 ja 5.