• Tarne pole võimalik

MOOTORSAAG MAKITA EA4300F38C

Tootekood: 526531
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Makita bensiinimootoriga kettsael EA4300F38C on 42 cm³ töömahuga ja 2,2 KW mootor.
• Tänu kahetaktilisele mootorile ja katalüsaatorile on väiksem kütusekulu ja väikesed heitmed.
• Easy Start, Primer pump ja Touch&Stop.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Makita bensiinimootoriga kettsael EA4300F38C on 42 cm³ töömahuga ja 2,2 KW mootor. Tänu kahetaktilisele mootorile ja katalüsaatorile on väiksem kütusekulu ja väikesed heitmed. Olemas on Easy Start ehk tänu starterisüsteemile on tööriista ülikerge käivitada, Primer pump käivitab sae kiirelt. Kettsael on ka Touch&Stop ehk kõik-ühes-lüliti (käivitus, seiskamine, poolgaas, õhuklapp). Juhtplaadi pikkus 38 cm (15"), kütusepaagi maht 0,48 l ja ketiõli paagi suurus 0,28 l, keti kiirus 24,1 m/s, lülide arv 64. Õhufiltri vahetamine ja puhastamine ning karburaatori talvise asendi valimine toimub kasutajasõbralikult ilma tööriistadeta. Saeketi kinnitus küljelt. Tera pingutamine küljelt. Vibratsioonitase (3 teljel) esikäepidemel 3,6 m/sec² ja vibratsioonitase (3 teljel) tagakäepidemel 3,2 m/sec². Kettsae kaal 4,9 kg.