• Tarne pole võimalik

MURU SAMBLATÕRJE KEKKILÄ PLUS+ 5L

Tootekood: 698885
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Muru-samblatõrje väetis sisaldab muru jaoks olulisi toitaineid ja mikroelemente, mis tagavad muru elujõulise kasvu.
• Tihe ja korralik muru takistab sambla kasvamist.
• Mineraal-orgaaniline väetis, mille orgaanikas sisalduvad bakterid aitavad sammalt hävitada.
• Toorained on looduslikud ja taimsed ning efekti suurendamiseks on neid täiendatud mineraalväetistega.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä muru samblatõrje Plus+ väetis sisaldab muru jaoks olulisi toitaineid ja mikroelemente, mis tagavad muru elujõulise kasvu. Tihe ja korralik muru takistab sambla kasvamist. Parima tulemuse saamiseks kasutage väetist kevadel või suvel. Tegemist on mineraal-orgaanilise väetisega, mille orgaanikas sisalduvad bakterid aitavad sammalt hävitada nii, et riisumise vajadust põhimõtteliselt enam polegi või on minimaalne. Toorained on looduslikud ja taimsed ning efekti suurendamiseks on neid täiendatud mineraalväetistega, näiteks raudsulfaadiga. Väetis on ohutu taimedele, lastele ja lemmikloomadele. Kekkilä PLUS+ väetised on mitmetoimelised. Orgaanilistes mineraalväetistes sisalduvate mineraaltoitainete toime on kiire, andes taimede kasvule hoo sisse. Orgaanilised toitained vabanevad aeglasemalt ja seega toidavad taime kasvamist pika aja vältel. Väetise orgaaniline koostis kiirendab ka pinnase mikroorganismide tegevust ning parandab mulla loomulikku kasvukeskkonda. Orgaaniliste toorainete puhul on tegemist ringmajandusest pärit toiduainetööstuse kõrvalsaadustega, mis naasevad sellisel kujul taaskasutusse keskkonnasõbralikul moel. Koostis: üldlämmastik (N) 10,0%, vees lahustuv lämmastik (N) 4,0, üldfosfor (P) 0,5% vees lahustuv fosfor (P) 0,1%, üldkaalium (K) 7%, kaltsium (Ca) 3,0%, magneesium (Mg) 0,5%, väävel (S) 7,0%, raud (Fe) 2,0%. Toorained: kanasõnnik, ammooniumsulfaat, melass, kaaliumkloriid, karbamiid, raudsulfaat ja merevetikas. Orgaaniline aine 60 -70%. Kuivainesisaldus 90%. Pakendis 5 L.