• Tarne pole võimalik

MURUNIIDUK MCCULLOCH M51-150WR CLASSIC 2300W

Tootekood: 619060
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tagarattaveoga muruniiduk, millel on 51 cm laiune niidulaius.
• Tagaväljavise + 55-liitrine koguja.
• 6 niidulõikuse kõrgust vahemikus 30 - 90 mm.
• McCulloch 150 mootor: võimsus 2,3kW, töömaht 150 cm³.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
McCulloch M51-150WR Classic on bensiinimootoriga tagarattaveoga muruniiduk, millel on 51 cm laiune niidulaius, tagaväljavise ja 55-liitrine kogujaga. 6 niidulõikuse kõrgust vahemikus 30 - 90 mm. Niidukõrguse reguleerimine on kolme-punktiline. Multšimiskorpuse ühildumisel on niidukil multšimise võimalus: multšimiskorpus ei kuulu komplekti ja on saadaval lisavarustusena. McCullochi muruniidukitel on vastupidavad, pulbervärviga kaetud terasest korpused, mis tagavad maksimaalse eluea. Kokkupandav käepide säästab ruumi ja on kerge hoiustada ning kanda. McCullochi mootor on välja töötatud eesmärgiga pakkuda muru niitmisel maksimaalset jõudlust. Ülaklappidega mootor, 25 mm väntvõll, valatud liugelaagrid ja raske hooratas pakuvad võimsust ka keerulistes tingimustes. Vastupidavad ja mugavad käepidemed, millel on kummipehmendusega Operator Presence Control, tagavad mõnusa ja kindla haarde. Varustatud McCulloch 150 mootoriga, mille võimsus on 2,3 kW @ 2950 p/min. Töömaht 150 cm³. Kütuseks bensiin, kütusepaagi maht 1 liiter. Etteandepump. Rehvi mõõt ees 190 mm (7,5") ja taga 280 mm (11").