• Tarne pole võimalik

NIISUTUSVOOLIK KÄRCHER 10M

Tootekood: 688872
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tänu vee ühtlasele jaotumisele sobib 10 m pikkune niisutusvoolik suurepäraselt hekkide ja põõsaste kastmiseks.
• Voolik ei sisalda ftalaate ja seda saab pikendada kuni 50 meetrini.
• 14-päevane tagastusõigus.
• HANKIJA LAOST TELLITAV TOODE
  • Tarne pole võimalik
Kastmiskomplekti Kärcher Rain System® kuulub 10 m pikkune niisutusvoolik. Vesi tilgub voolikust ühtlaselt kogu vooliku pikkuses ja kukub just sinna, kuhu vaja, tagades nii hekkide ja põõsaste tõhusa kastmise. Voolikut saab I-konnektoritega vajaduspõhiselt lühendada ja pikendada või moodustada T-konnektoritega uusi harusid (vooliku maksimaalne pikkus on 50 m). T-konnektorit soovitame eriti kasutada ühendamiseks Kärcher Rain System®-iga. Tänu T-konnektori reguleeritavale külgharule saab vee vooluhulka niisutusvoolikus optimaalselt reguleerida. Kahekihiline voolik ei sisalda ftalaate, kaadmiumi, baariumi ja pliid ning on seetõttu tervisele ohutu. Vooliku ideaalseks töösurveks on kuni 2 baari. Vooliku paigaldamine on äärmiselt lihtne ja selleks ei ole vaja tööriistu. Kastmissüsteemis Kärcher Rain System® on kombineeritud mikrotilguti ja tavalise kastmissüsteemi eelised. Süsteem töötab survega kuni 4 baari, seda saab eraldi kohandada peaaegu igale aiatüübile