• Tarne pole võimalik

OKSATANGID COMFORT 780B GARDENA

Tootekood: 568437
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!

• Oksatangid kogupikkusega 780 mm.
• Mittekleepuva kattega täppisteritatud teradega oksatangid kindlustavad kuni 42 mm läbimõõduga okste eriti puhta ja õrna lõikamise.
• Tilgakujulised alumiiniumpidemed on tugevad ja ergonoomilise kujuga.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Gardena oksatangid Comfort 780B on kogupikkusega 780 mm. Mittekleepuva kattega täppisteritatud teradega oksatangid kindlustavad kuni 42 mm läbimõõduga okste eriti puhta ja õrna lõikamise. Comforti oksatangid 780B lõikavad tänu hammasülekandele eriti täpselt. Võrreldes tavalise hoobülekandega saab vajaminevat jõudu vähendada 40%. Nende oksatangide terad justkui libisevad läbi kuivade ja kõvade okste. Tilgakujulised alumiiniumpidemed on tugevad ja ergonoomilise kujuga. Need ei kaalu palju ning on seetõttu lihtsalt ja täpselt kasutatavad. Samuti on neil tänu pikkusele ja kujule optimaalselt liikuvad hoovad. Oksatangide terad on mittekleepuva kattega. Tänu sellele on lihtne nii okste lõikamine kui ka lõiketera puhastamine. Samas kaitseb kate ka rooste eest. Ohutus ja mugavus on tagatud mitmel viisil: esiteks ergonoomilise kujuga käepidemed, mis parandavad haaret, teiseks pehmed pisikomponendid, mis muudavad Comforti oksatangide kasutamise veel ohutumaks. Materjalid püsivad hästi käes ning on äärmiselt tugevad, kvaliteetsed ja vastupidavad. Sellele lisandub suur ühepoolne puhvrisüsteem, mis säästab randmeid. Oksatangidel on 25-aastane garantii.