• Tarne pole võimalik

PIHUSTUSPÜSTOL KÄRCHER PREMIUM METALLIST

Tootekood: 688891
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kvaliteetne ja eriti tugev metallist pihustuspüstol
• Valmistatud eriti pikaajaliseks kastmise nautimiseks ning on mugav käes hoida.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Suurimad nõudmised vajavad kvaliteetset materjali. Kärcheri metallist pihustuspüstol Premium mitte ainult ei sobi mugavalt kätte, vaid on ka tänu metallviimistlusele äärmiselt vastupidav ja kauakestev. Pööratav käepide, millega lukustatavat päästikut saab suunata ette või taha, on individuaalse töömugavuse ilmekas näide, mida pakub ainult Kärcher. Veevoolu saab vastavalt vajadusele juhtventiiliga reguleerida ühe käega. Lisaks on metallist pihustuspüstolil Premium 2 pihustusmustrit: otsa- ja koonusjuga. Neid saab vastavalt vajadusele reguleerida pidevalt. Näiteks lille- ja taimepeenarde kastmiseks või terrassi või aiamööbli suurema mustuse eemaldamiseks. Muide, Kärcheri otsikud ja liitmikud ühilduvad kõigi tuntud kiirkinnitussüsteemidega ja neid saab probleemideta ühendada teie aiavoolikuga.