• Tarne pole võimalik

PIHUSTUSTORU KÄRCHER PREMIUM

Tootekood: 688887
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Töökindel ja vastupidav mitme funktsiooniga metallist pihustustoru.
• Väikeste ja keskmise suurusega alade kastmiseks.
• Sobib kasutada nii kastmiseks maapinnal kui ka tööks kõrgemal.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Ergonoomiline Kärcheri pihustustoru Premium on hoolikalt läbimõeldud detailidega ja mugav kasutada. Mitmesuguste aiatööde teostamiseks. Metallist pihustustoru Premium sobib suurepäraselt väikeste ja keskmise suurusega alade ja aedade kastmiseks. Teleskooptoru sobib ideaalselt ka lilleamplite kastmiseks. Elegantsi, esmaklassiliste omaduste ja ideaalse ergonoomilise disaini kombinatsioon võimaldab Kärcheri pihustustoruga Premium vaevata kasta ka suuremaid aedu ja alasid. Lühidalt: see on ideaalne lahendus mitmeteks aiatöödeks. Märkus: Kärcheri pihustusotsikud ühilduvad kõigi tuntud kiirkinnitussüsteemidega. Omadused: keeratav pihustuspea (180°), teleskooptoru (70-105 cm), vee vooluhulga mugav reguleerimine ühe käega (sh sisse- ja väljalülitamine), mugav riputushaak, 6 pihustusmustrit.